Wijzigingen in Research Manager wegens fusie METC’s

Vanaf 1 januari 2023 gaan METC AMC en METc VUmc samen verder als METC Amsterdam UMC. In voorbereiding hierop zijn er in Research Manager enkele wijzigingen gemaakt. We informeren u graag welke wijzigingen voor u van belang zijn:

1. Bij het indienen van een nieuwe studie kunt u op het tabblad Algemene gegevens geen keuze meer maken bij welke METC u wilt indienen. De variabele ‘Bij welke medisch-ethische toetsingscommissie wilt u indienen?’ is verborgen. Ook bij reeds ingediende of lopende studies is de variabele niet langer zichtbaar.

2. Er is geen akkoord meer nodig van de directeur bedrijfsvoering voor de indiening van een WMO-aanvraag bij de METc VUmc. Het akkoord van de hoofdonderzoeker en het afdelingshoofd is voldoende. Bij reeds ingediende of lopende studies is het akkoord van de directeur bedrijfsvoering ook niet langer zichtbaar. Het account van de directeur bedrijfsvoering blijft voorlopig actief. Hij/zij blijft daardoor inzage behouden in door hem/haar geaccordeerde studies. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan zullen we u tijdig op de hoogte brengen.

3. Verborgen gegevens zijn niet verloren. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is er de mogelijkheid om bovenstaande informatie voor u terug te halen.